Snacks

Mutiara is gespecialiseerd in het maken van diverse ambachtelijke Indonesische snacks. De snacks worden gemaakt volgens authentieke Indonesische recepten. Onze specialiteiten zijn bapao, pepesan, nasi uduk en nasi kuning.

Bapao
Bapao broodjes wie kent ze niet? De witte gestoomde, ronde broodjes met daarin een vleesvulling.Wij maken maar liefst zeven soorten bapao! U heeft de keuze uit bapao kip, rund en varken zowel mild als pittig. We maken zelfs vegetarische bapao!

Pepesan
Een van onze andere specialiteiten is kant en klare pepesan. Pepesan is gestoomde en gebakken makreel in een lekkere saus. De sausen variëren in smaak van pittig tot ronduit heet. Dit makreelgerecht maken wij in vijf verschillende saussoorten. Lekker om te eten met witte rijst en groenten. De pepesan warmt u snel en eenvoudig op in de magnetron of in een ovenschaal.

Nasi uduk en nasi kuning
Nasi uduk en kuning zijn kant en klare gerechten die u kunt eten als warme lunch of avondeten. De gerechten bestaan uit een bolletje witte of gele rijst met daarbovenop omelet reepjes, gebakken tempé en gebakken uitjes. De nasi uduk en kuning zijn verpakt in bananenblad en kunt u zelf makkelijk opwarmen in de magnetron of opstomen in een pan. Een bolletje nasi kuning of uduk is genoeg voor één persoon.

Naast deze specialiteiten worden er in Mutiara nog meer ambachtelijke Indonesische snacks gemaakt, zoals lemper, risolles, Indische kroket, pastei, kue lapis etc. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Oude browser

Je bezoekt onze website met een verouderde browser. Voor een optimaal gebruik van onze website adviseren wij je browser te moderniseren.

Probeer bijvoorbeeld de browser Google Chrome.